zwembad


Produktinformatie voor een ieder die op zoek is naar een spa of zwembad in eigen huis of tuin

bouwplannen

Zwembad en Spa

Wellness in je eigen spa of zwembad

Een verwarmd bubbelbad in eigen tuin is de grote wens van veel tuingenieters. Het aantal baden stijgt dan ook ieder jaar. De meeste mensen zullen hun spa een plek in de achtertuin geven, eventueel onder een afdak, hoewel er ook baden binnenshuis of in een tuinhuis worden geplaatst.

Voor mensen met een smalle beurs is een opblaasbare spa een goede oplossing. Let bij de aanschaf van een spa altijd goed op of het bad aan de veiligheid voorschriften voldoet. Volg altijd nauwkeurig de gebruiksaanwijzing. Een verkeerde hardheid van het water kan kalkaanslag veroorzaken op het verwarmingselement en daarmee schade. Zo ook met een verkeerd gebruik van reinigingsmiddelen.


spa
(spa of bubbelbad)

Wie het wat ruimer heeft, gaat voor een zwembad in eigen tuin of zelfs binnenshuis. Het water kan eventueel verwarmd of bijverwarmd worden m.b.v. zonnepanelen.

Zelfbouw van je eigen zwembad of zwemvijver is een optie als je een beetje handig bent. Daarvoor zijn volop materialen verkrijgbaar.

Ook een whirlpool is met zelfbouw mogelijk.Andere vormen van stucwerk

Vooral bij zelfbouw van je zwembad zijn de mooiste vormen mogelijk. Het komt vooral aan op de creativiteit van de bouwer om er iets moois van te maken.

zwembad
(spa of bubbelbad)

menu
- naar Hoofdpagina
Bouwkundig
- Dakkapel
- Garagedeur
- Serre
- Tuinhuis

Welness
- Sauna
- Zwembad

Headlines
- Bouwnieuws
- Woonnieuws

Bouwpost.nl geeft produktinformatie voor een ieder met plannen om te bouwen of te verbouwen, voor de huizenbezitter en de huizenkoper. Plus een handige database met leveranciers van bouwproducten. Voor wie op zoek is naar een serre, nieuwe kozijnen, een dakkapel, een blokhut of tuinhuisje, een garagedeur of een nieuwe deurkruk.


Copyright © 2010 -
SuRish int. - all rights reserved


metatags.org
test
links & partners | disclaimer & privacy | dromec.nl | Contact
www.freedigitalphotos.net, ahmet guler, Exsodes, imagerymajestic, njaj, Salvatore Vuono, sumetho en YaiSirichai
Your Hosting - Domeinnaam Registreren en Webhosting