stucsteen-gevel


bouwplannen

Gevelrenovatie met stucsteen

Kwalitatief slechte gevels en muren worden weer als nieuw met een moderne of met juist een nostalgische uitstraling, passend bij het karakter van de woning of omgeving. Deze decoratieve vorm van stucwerk geeft een belangrijke opwaardering van de woning.

Isolatie

Bij oudere woningen met enkelsteens muren, kan eerst een gevelisolatie - aan de buitenzijde - worden aangebracht. Daarna wordt de stucsteen afwerking aangebracht. Niet alleen het wooncomfort wordt hiermee verbeterd, het levert ook nog eens een aantrekkelijke besparing in de energiekosten op.

Werkwijze

De stucmortel wordt aangebracht op de muur (of de eerder aangebrachte isolatieplaten) waarna er een metselmotief in wordt gesneden. Halfsteens, kruisklein, wildverband, kortom alle metselverbanden zijn mogelijk.

Na snijden en uitharding, wordt het stucwerk gekleurd, waarbij een regenboog aan kleuren beschikbaar is. Vervolgens word de gevel gevoegd met de door u gewenste voeg waarna tot slot de gevel wordt geïmpregneerd.


stucsteen
(oud wordt nieuw met Stucsteen)

Andere vormen van stucwerk

Naast bovenvermelde vorm van stucwerk is ook een afwerking met leem mogelijk. Behalve stucsteen- en leemwanden is er nog het flex-cement systeem, stucwerk met de uitstraling van natuursteen (bijvoorbeeld flagstone)

Meer weten?
Ga naar de website van Stucsteen


Stucsteen is ontwikkeld door
J. Schippers van Ecostone Heerenveen
en H.J. Schippers van
H.J. Schippers Gevelrenovatie.
menu
- naar Hoofdpagina
Bouwkundig
- Dakkapel
- Garagedeur
- Serre
- Tuinhuis

Welness
- Sauna
- Zwembad

Headlines
- Bouwnieuws
- Woonnieuws

Bouwpost.nl geeft produktinformatie voor een ieder met plannen om te bouwen of te verbouwen, voor de huizenbezitter en de huizenkoper. Plus een handige database met leveranciers van bouwproducten. Voor wie op zoek is naar een serre, nieuwe kozijnen, een dakkapel, een blokhut of tuinhuisje, een garagedeur of een nieuwe deurkruk.


Copyright © 2010 -
SuRish int. - all rights reserved


metatags.org
test
links & partners | disclaimer & privacy | dromec.nl | Contact
www.freedigitalphotos.net, ahmet guler, Exsodes, imagerymajestic, njaj, Salvatore Vuono, sumetho en YaiSirichai
Your Hosting - Domeinnaam Registreren en Webhosting