sauna


Produktinformatie voor een ieder die op zoek is naar een sauna, infrarood cabine of hot-tub.

bouwplannen

Sauna en Hot-Tub

Wellness in je eigen sauna of hot-tub

Was het hebben van een eigen sauna vroeger nog een uitzondering, tegenwoordig ontdekken steeds meer mensen het genot van een eigen sauna, elektrische of houtgestookt, in of bij het eigen huis. De Finse houtgestookte kachel stijgt steeds meer in populairiteit. En dat is niet voor niets. Het is namelijk een geweldige ervaring om de warmte te voelen van echte vlammen en de geur op te snuiven van het brandend hout.


sauna
afbeelding: dwell.com

Behalve de traditionele houtgestookte sauna is er de keuze uit de elektrische saunakachel. Laat je ten alle tijden goed informeren over de benodigde capaciteiten van de kachels en laat een elektrische saunakachel door een erkent installateur aansluiten.

Zelfbouw van je eigen sauna is een optie als je een beetje handig bent. Daarvoor zijn steeds meer materialen online verkrijgbaar.Infrarood sauna

Een aparte categorie vormen de infra-rood sauna's met bijbehorende infra rood kachels. Deze hebben eigenlijk niets met de oorspronkelijke sauna te maken maar dat wil niet zeggen dat het niet genieten kan zijn.
De warmte drinkt diep door en dat kan weldadig zijn voor mensen met bv spierproblemen.

hot tub

wanneer Infrarood

- Bij een infra-rood sauna ga je voor diepwerkende warmte. Een originele saunaliefhebber zal de infra-rood cabine slechts ervaren als een warme ruimte en dit niet kunnen bekoren.

- Bij een sauna met elektrische kachel ga je al meer voor het originele saunagevoel; zweten en daarna een verfrissende douche.

- Bij een houtgestookte sauna komt de meest doorgewinterde saunaliefhebber het best aan zijn trekken. Het is niet alleen genieten van de traditionele manier van verwarmen. Je kunt de hitte bij dit type sauna opvoeren tot grote hoogte. In Finland waar dit type sauna zeer populair is, zijn temperaturen boven de 90 graden geen uitzondering.


menu
- naar Hoofdpagina
Bouwkundig
- Dakkapel
- Garagedeur
- Serre
- Tuinhuis

Welness
- Sauna
- Zwembad

Headlines
- Bouwnieuws
- Woonnieuws

Bouwpost.nl geeft produktinformatie voor een ieder met plannen om te bouwen of te verbouwen, voor de huizenbezitter en de huizenkoper. Plus een handige database met leveranciers van bouwproducten. Voor wie op zoek is naar een serre, nieuwe kozijnen, een dakkapel, een blokhut of tuinhuisje, een garagedeur of een nieuwe deurkruk.


Copyright © 2010 -
SuRish int. - all rights reserved


metatags.org
test
links & partners | disclaimer & privacy | dromec.nl | Contact
www.freedigitalphotos.net, ahmet guler, Exsodes, imagerymajestic, njaj, Salvatore Vuono, sumetho en YaiSirichai
Your Hosting - Domeinnaam Registreren en Webhosting