bevingsschade


bouwplannen

Garagedeuren

Garagedeur kiezen
De tijd van de gewone stalen kanteldeur licht ver achter ons. Al zijn er nog steeds situaties dat deze goedkope deur de voorkeur geniet.

In de meeste gevallen wordt tegenwoordig gekozen voor een degelijke sectionaldeur, die als de garage aan het huis is gebouwd ook nog eens in isolerende uitvoering leverbaar is. Let er op dat de deur - als inbraakwerendheid is gewenst - voorzien is van het politie keurmerk veilig wonen.


verbe garagedeur


afbeelding: verbe garagedeur

Naast binnendraaiende en buiten de gevel draaiende kanteldeuren en sectionaal deuren worden in sommige gevallen de garagedeuren als schuifdeuren of als dubbele openslaande garagedeuren uitgevoerd.

Handig zijn de elektrsche deuropeners waarmee vanuit de auto of vanuit de woning de sectionaal deur of kanteldeur op afstand kan worden geopend. Met een garagedeurautomaat van hetzelfde merk als de garagedeur, weet je zeker dat je goed zit. Er zijn ook voordeliger alternatieven beschikbaar, met name leverbaar in de bouwmarkten. Controlleer vooraf goed of de garagedeuropener sterk genoeg is voor jouw merk en type deur. En houdt er rekening mee dat als je voor de bevestiging veranderingen moet aanbrengen aan de deur, zoals het boren van bevestigingsgaten, dit van invloed kan zijn op de garantiebepalingen van de deurenfabrikant.
menu
- naar Hoofdpagina
Bouwkundig
- Dakkapel
- Garagedeur
- Serre
- Tuinhuis

Welness
- Sauna
- Zwembad

Headlines
- Bouwnieuws
- Woonnieuws

Bouwpost.nl geeft produktinformatie voor een ieder met plannen om te bouwen of te verbouwen, voor de huizenbezitter en de huizenkoper. Plus een handige database met leveranciers van bouwproducten. Voor wie op zoek is naar een serre, nieuwe kozijnen, een dakkapel, een blokhut of tuinhuisje, een garagedeur of een nieuwe deurkruk.


Copyright © 2010 -
SuRish int. - all rights reserved


metatags.org
test
links & partners | disclaimer & privacy | dromec.nl | Contact
www.freedigitalphotos.net, ahmet guler, Exsodes, imagerymajestic, njaj, Salvatore Vuono, sumetho en YaiSirichai
Your Hosting - Domeinnaam Registreren en Webhosting